Jouw eigen Merkcommissaris, hoe werkt dat?

 

Als professional, manager of ondernemer heb je het razend druk, heb je weinig tijd en er wordt veel van je verwacht. Nauwelijks tijd om na te denken over belangrijke beslissingen!  Velen willen iets van jou of wachten op jouw instructies.

Maar soms weet je het gewoon even niet of ben je te druk om helder te denken. Wie toetst jouw visie en beslissingen?   Zie je het wel goed en kun jij jouw twijfels wel intern kenbaar maken? Wat is het dan prettig om een heuse "critical friend" te hebben. Een zeer ervaren en onafhankelijke Merkcommissaris welke je met enige regelmaat doorzaagt op jouw visie, gedachten en beslissingen.

Enerzijds is de Merkcommissaris jouw coach als dat gewenst is, anderzijds jouw klankbord welke als het nodig is ook aan jou de kritische vragen stelt die anderen niet durven te vragen. Eentje die tot de kern van de zaak komt en met jou die puzzel gaat leggen. De persoon welke in de beslotenheid van het gesprek jou verder helpt en verder geen bemoeienis met bedrijf of organisatie heeft.

 

Je spreekt naar behoefte af met de Merkcommissaris van jouw keuze, dat kan voor 1 x per maand of voor 6 of 12x per jaar. Uiteraard is alles vertrouwelijk en sparren met JEM geeft direct resultaat.

Critical friend

 

Begeleiding naar keuze door Leo van Sister, zeer ervaren merk- en marketingexpert en strateeg of door Goos Eilander, merkexpert, marktkenner & trendwatcher
Locatie en tijdstip bepaal je naar eigen keuze Bespreekpunten ken je het beste vooraf afstemmen.


Resultaat: adviezen welke je meteen in je eigen praktijk kunt toepassen


Hoe te boeken of meer informatie?

Goos Eilander en Leo van Sister komen op verzoek graag bij je langs om o.b.v. jouw wensen de juiste opzet af te stemmen. Doelen, timing en tarief worden uiteraard tegelijk ook afgestemd.
Maak een kennismakings afspraak; bel 06-551 21 575 of mail naar leovansister&demerkcommissarissen.nl 

 

Download hier onze flyer

Reputatie is zeer belangrijk

ING salarisrel

 

 

Contact: 

Email: leovansister@demerkcommissarissen.nl
Telefoon: +31 (0)6 55121575
Trade register / KvK: Amsterdam 69003793
Disclaimer & privacy statement