Onze klanten over de Merkcommissarissen:

 

 

De samenwerking met de Merkcommissarissen is zeer prettig verlopen; het was voor ons erg leerzaam om de uiterst kritische vragen over je eigen merk te beantwoorden en met een helicopterview naar je merk, markt en klanten te kijken. Zij hebben ons meer inzicht gegeven in onze eigen markt en dat is zeer waardevol.
Femke v.d. Hoeven, countrymanager Parship

Parship logo


Wij hebben prettig samengewerkt met de partners van de Merkcommissarissen en belangrijker nog, de organisatie heeft haar strategisch kompas in relatief korte tijd scherp gezet en daarmee is voor iedereen weer helder wat onze uniciteit is en wat ons anders en relevanter maakt voor onze klanten.
De werkwijze van de Merkcommissarissen is doortastend, marktgericht en pragmatisch.
Men zoekt met het team steeds naar het best haalbare resultaat, maar waakt ervoor dat de strategie en aanpak vooral door ons geadopteerd wordt, zodat het nadien goed de organisatie in gaat.
Pierre Huurman, Directievoorzitter Staalbankiers

Staalbankiers logo

De prettige samenwerking met de Merkcommissarissen kenmerkt zich door doortastendheid en marktgerichtheid. Betrokken, gedreven en kritisch en zeer gefocust op de resultaten van de klant. Door met hen het gehele traject te doorlopen - de herijking van de Missie en Visie, een heldere positionering als basis voor zowel extern, het verder scherp zetten van het strategisch kompas, als intern, de kernwaarden - is er in de organisatie marktgerichtheid en snelheid van handelen gerealiseerd.
Met hun pragmatische aanpak zien ze erop toe dat het ook nadien goed de organisatie ingaat.
Inger-Ditte Kooyman, Commercieel directeur VSM

VSM logo

 

 

klanten testimonials

Testimonials klanten

Contact: 

Email: leovansister@demerkcommissarissen.nl
Telefoon: +31 (0)6 55121575
Trade register / KvK: Amsterdam 69003793
Disclaimer & privacy statement