Zit je tijdelijk zonder marketingbaas of zoek je een marketeer die de boel komt versnellen?

 

Door omstandigheden heb je soms niet altijd de juiste mensen in huis.

Je zoekt tijdelijk (evt. parttime) een zware, ervaren en door de praktijk gepokte en gemazelde marketingbaas welke je met raad en vooral ook daad ter zijde kan staan?

Een die al vele marketing, branding en communicatie trajecten in vele sectoren en branches heeft uitgevoerd. De Merkcommissarissen zullen u graag aan de juiste meer ervaren CMO helpen en zijn zelf ook inzetbaar. Parttime of interim. Maak een afspraak: 06-55121575.

Een nieuwe of aangepaste strategie zonder een heldere en gedragen visie is lastig, maar een strategie zonder een excellente implementatie is gedoemd te mislukken!

De (associated) partners van de Merkcommissarissen zijn interim in te huren voor opdrachten zoals het scherpstellen van het strategisch kompas en die te implementeren, Of het scherp zetten, doorlichten en coachen van een marketing- of communicatieafdeling. Of samen met de betrokken mensen merken nieuwe richting geven om die weer te laten groeien. Danwel een marketingbaas voor een tijd vervangen. (kan ook bij startup)

Onze interim professionals zijn gedreven marketeers ruime ervaring bij vele organisaties en sectoren. Wil je tastbaar resultaat en geen onnodig tijdverlies, dan zijn de zeer ervaren Merkcommissarissen je (tijdelijke) beste partner.

GoosLeo grijs

 

Onafhankelijke Merkcommissarissen kunnen de merkoperatie op een doortastende wijze op scherp zetten en stimuleren

 

 

moet de boel eens flink opgeschud worden?

RedBull

Contact: 

Email: leovansister@demerkcommissarissen.nl
Telefoon: +31 (0)6 55121575
Trade register / KvK: Amsterdam 69003793
Disclaimer & privacy statement