Critical friend & coaching

We love to energize your brand

Sparren & Coachen met jouw eigen merkcommissaris

De Merkcommissarissen kijken met jou naar andere merken en de concurrentie, maar het eigen bedrijf en jijzelf staan centraal. Ook voor een gedegen second opinion op strategie, positionering en andere zaken is jouw critical friend in te schakelen.

 

 

Het is best prettig om met regelmaat te sparren met zeer ervaren experts over de vele strategische uitdagingen die je tegenkomt.                                                                      

De Merkcommissarissen kijken met jou naar andere merken en de concurrentie, maar het eigen bedrijf en jijzelf staan centraal. Daarnaast zijn consumer insights belangrijk om het merkkompas de juiste kant op te richten. En je krijgt een gedegen, onafhankelijk en middelenvrij advies.

Je spreekt naar behoefte af met de Merkcommissaris van jouw keuze, dat kan maandelijks of een andere frequentie. Uiteraard is alles vertrouwelijk en sparren met JEM geeft direct resultaat.

Begeleiding naar keuze door Leo van Sister, zeer ervaren merk-, marketing- en communicatie expert of door Goos Eilander, merkexpert, marktkenner & trendwatcher

De merkcommissaris is tevens een critical friend en stelt je ook lastige vragen.

Merkcommissarissen denken in oplossingen en zijn resultaatgericht.

Sparren met de ervaren merkcommissaris geeft je altijd weer nieuwe inzichten.

Merkcommissarissen zijn onafhankelijk en denken middelenvrij.