Geef je merk de juiste energie

Wat doen we

De Merkcommissarissen

Adviesbureau dat organisaties, instellingen en bedrijven alsmede ondernemers ondersteunt bij hun marketing, merkmanagement en communicatie activiteiten.

unieke BRANDS & TRENDS REIZEN

Twee unieke reizen zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Inspirerend, verfrissend, creatief en innoverend én met een zeer speciale missie.

LEES MEER

Verhelderend marketing advies

Goed uitgewerkte adviezen op verschillende vlakken zoals (re)branding, positionering, strategie, innovatie en communicatie.

LEES MEER

Critical friend & Coaching

Ervaren en onafhankelijke Merkcommissaris welke je met enige regelmaat doorzaagt op jouw visie en beslissingen.

LEES MEER

Hoe weet je of jouw merk een commissaris nodig heeft?

Als merk- en marketing verantwoordelijke manager of ondernemer is het prettig om te sparren met zeer ervaren experts over de vele strategische uitdagingen die je tegenkomt. De Merkcommissarissen zullen altijd het beste uitvoerbare advies geven in het licht van actuele marktomstandigheden.

Behoefte aan een strategie

Meer info
Is jouw organisatie toe aan een scherpe (her)positionering? Of wil je het merk
strategisch (re)branden? De Merkcommissarissen wijzen je de juiste weg. Gezamenlijk positioneren we je merk zó, dat de essentie en het unieke ervan
kristalhelder is en klanten en medewerkers zich er graag mee verbinden.

Geef je organisatie nieuwe energie

Meer info
Een uniek reizend congres over branding, marketing, trends, communicatie en
formules. Bouw samen met collega’s aan vernieuwende merkconcepten en win de
gunst van de grillige consument. Vorm je eigen agile marketingteam en bouw samen
een wereld veroverend merk.

Wij zijn een start-up organisatie

Meer info
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Praktijk georiënteerd

Jouw strategisch adviseur welke borgt dat de praktijk en de klantwens altijd voorop staan. Goede  sparringspartners met veel ervaring.

Unieke inzichten

Een Brand journey geeft je unieke inzichten over het merk, uniciteit en de belangrijke merkessentie, welke centraal staat in de communicatie.

Prettige samenwerking

Onze klanten vindende samenwerking met de Merkcommissarissen prettig en belangrijker nog, hebben nu een goed strategisch kompas.
”De samenwerking met de Merkcommissarissen is zeer prettig verlopen; het was voor ons erg leerzaam om de uiterst kritische vragen over je eigen merk te beantwoorden en met een helicopterview naar je merk, markt en klanten te kijken. Zij hebben ons meer inzicht gegeven in onze eigen markt.” Femke v.d Hoeven

Country manager, Parship

“Wij hebben prettig samengewerkt met de partners van de Merkcommissarissen en belangrijker nog, de organisatie heeft haar strategisch kompas in relatief korte tijd scherp gezet en daarmee is voor iedereen weer helder wat onze uniciteit is en wat ons anders en relevanter maakt voor onze klanten”. Pierre Huurman

Directievoorzitter, Staalbankiers

”De manier om klanten echt te bereiken”